Bouw mee aan
ons bedrijf

Bij Kevlar werken betekent meebouwen aan een bedrijf. Jij bepaalt hoe het bedrijf er over een paar jaar uitziet. Jouw vaardigheden en interesses maken Kevlar. Bij Kevlar werken betekent ook deel uitmaken van een divers team. Er is geen typische Kevlar-medewerker. Wij zijn juist allemaal anders en ergens anders goed in. Dat maakt ons zo sterk.

Wij zijn op
een missie

Kevlar bestaat sinds 1 november 2019. Onze wereldwijde missie is om aannemers met slimme, creatieve en innovatieve ideeën groot te maken. Wij vinden dat goede ideeën uitgevoerd moeten worden. Wij zijn het best op toonaangevende projecten, waar net even wat meer creativiteit, inlevingsvermogen en passie voor nodig zijn. Projecten, die zo vet zijn dat je er haast bang van wordt. Daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Starten op 0 en nooit eindigen

Bijna iedereen die bij Kevlar komt werken begint op 0. Het tendervak is voor veel mensen namelijk onbekend. Dat is niet erg. Wij leren je de basis, zodat je snel mee kunt draaien. Met onze begeleiding en support hoef je je op geen moment onzeker te voelen. In onze feed forwardgesprekken hebben we het over jou en jouw toekomst. Wat ons betreft kan daar alleen maar goeds uit komen.

Hard gaan, in alle opzichten

Wij vragen veel van onze mensen: lange dagen, flexibiliteit, toewijding. Werken bij Kevlar is elke dag hard gaan. Vanaf de allereerste dag draai je mee op topniveau. Daar staat wel wat tegenover. Wij gaan ook hard voor jouw ontwikkeling op zakelijk en persoonlijk vlak. Je krijgt intensieve begeleiding van je collega’s en een jaarlijks opleidingsbudget, dat je vrijwel volledig naar eigen inzicht mag besteden.

Uitdagende baan en selectieprocedure

Ons werk is pittig. Daarom hanteren wij ook een pittige selectieprocedure. Zo nemen wij alleen genoegen met een originele én kernachtige toelichting op jouw motivatie. Na een informele kennismaking maak je een assessment, zodat je kunt ervaren wat het werk inhoudt. En tijdens het competentiegesprek dagen wij jou, met een aantal pittige vragen, uit ons te laten zien dat we niet om jou heen kunnen.

“Ik kreeg (en krijg) veel verantwoordelijkheid en ruimte om creatief te zijn en zelf mee te denken. Voor mij is dat essentieel om het werk uitdagend te houden.”

Erica van Dam

Tenderspecialist

Sluit jij je bij ons aan?

Wij zijn op zoek naar jou, getalenteerde mensen om ons team te versterken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of gewoon nieuwsgierig bent naar wat we te bieden hebben, we hebben verschillende functies beschikbaar.

Als je vragen hebt over een bepaalde functie, of gewoon wat meer informatie wilt, kun je altijd contact opnemen met Stephana. Tot snel!

Whatsapp met Stephana
 • Tenderspecialist

  40 uur

  Let's go
 • Startersfunctie tenderspecialist

  40 uur

  Let's go
 • Traineeship tenders

  40 uur

  Let's go
 • Grafisch vormgever

  8-16 uur

  Let's go
 • Bijbaan recruiter

  0-12 uur

  Let's go