Het verhaal
achter Kevlar

Iedereen kent Kevlar van de kogelvrije vesten. Sterk spul. Maar wist je dat dat spul bestaat uit een geelkleurige vezel, die ontdekt is door een vrouw? In de jaren 60’, toen het geen gewoongoed was dat vrouwen in de techniek werkten. Gelukkig is er sindsdien een hoop veranderd. We zijn ons ervan bewust geraakt dat diversiteit in teams leidt tot grotere successen. En dat merken we als wij – een all female club – een tenderteam vormen met onze klanten – voornamelijk mannen. Wij vullen elkaar perfect aan.

Bij 80% van onze
tenders 1e op
kwaliteit

Voor ons is een goed trackrecord alles. Ons doel is om bij 80% van de tenders 1e op kwaliteit te worden. Dat is haalbaar. Intern borgen we dit met een pittige selectieprocedure, een intensief opleidingstraject en constructieve feedbackcultuur. Extern bouwen we duurzame relaties op met klanten, die onderscheidende ideeën hebben en echt willen winnen. Het winnende plan maken we samen: een combi van vaktechnische kennis en communicatieve en analytische skills.

Actief in
alle sectoren

Wij werken voornamelijk in de bouw- en infra. Daar wordt immers het meest getenderd. Maar wij staan wel open voor uitstapjes naar andere sectoren. Dat houdt ons werk leuk. Bovendien leren wij daar veel van; concepten die in andere sectoren goed werken, zijn een inspiratie voor de bouwsector en andersom. Wij hebben ervaring in onder andere de detacherings-, vervoers- en beveiligingsbranche. Daar werkt onze aanpak ook.

Officeless, paperless,
layerless

Veel zaken in het bedrijfsleven zijn in onze optiek overbodig. Een kantoor, bijvoorbeeld. Wij hebben genoeg aan een Macbook en goede wifi. Het teamgevoel borgen we door extreem veel aandacht te besteden aan de ‘zachte kant’ van werk en door samen te komen op inspirerende werklocaties. Het gebruik van papier proberen we ook tot 0 te beperken; wel zo goed voor het milieu. Dat lukt steeds beter, dankzij de hedendaagse technologie. En layerless wil zeggen dat we als bedrijf zo plat mogelijk willen zijn. Iedereen is ergens goed in, iedereen is een leider op zijn/haar expertise.

“Kevlar begeleidt het proces op een prettige manier en schrijven prettig leesbaar.”

Jos Beenen

Batenburg Techniek

“Enthousiast, creatief en meedenkend met een klinkend resultaat!!”

Maarten

RPS

“Kevlar pakt tenders op een doelmatige en proactieve wijze op, waardoor er optimaal resultaat wordt gehaald in een beperkt aantal effectieve sessies”

Rutger

GMB

“Kwaliteit die verrast!”

Willem

DonkerGroep