Diensten

De tenderwereld is best hard. Het draait om winnen. Techniek, cijfers, tijd, geld: meetbare dingen. Terwijl de niet-meetbare dingen uiteindelijk het menselijk gedrag drijven. Daar spelen wij op in. Zowel in onze plannen als in onze bedrijfsvoering. Met onze teksten raken we opdrachtgevers.

In de kick-off staan we uitgebreid stil bij hoe we gaan samenwerken als tenderteam. Onze successen vieren we samen met de klant. En wij waarderen en inspireren onze mensen, door hun persoonlijke en zakelijke doelen centraal te stellen.

EMVI- en
BVP-coördinatie

Het kwaliteitsdeel krijgt een steeds groter aandeel in de tender. De scores van EMVI- en BVP-plannen wegen steeds zwaarder mee. Tegelijkertijd bent u nog even druk met prijsvorming, referenties of onderaannemers. Wij helpen u. Wij maken de tenderplanning, organiseren sessies en sturen het schrijf- en reviewproces aan. Wij nemen uw werk niet volledig uit handen, maar het wordt wel een stuk gemakkelijker.

 

  • Tenderplanning en afstemming
  • Organiseren EMVI- en BVP-plan
  • Aansturen schrijvers en reviewers
Mail met Stephana

EMVI- en
BVP-plannen

Het maken van winnende EMVI- en BVP-plannen is een vak, misschien zelfs een kunst. Onze mensen zijn niet alleen heel erg goed in het vak, ze beoefenen het met passie. Een goed plan is niet voldoende. Wij gaan voor dat éne plan: het plan dat je nooit vergeet. Met teksten die raken, afbeeldingen die verhelderen en, natuurlijk, uw ideeën die uitstekend tot hun recht komen.

 

  • Schrijven en reviewen
  • Opmaak EMVI-plannen
  • Storyboards voor EMVI-plannen
Mail met Stephana

Training
en coaching

U wilt of kunt niet bij iedere tender externe hulp inschakelen. Bij de tenders die u zelf oppakt wilt u net zo goed scoren als bij de tenders die u extern laat begeleiden. Daarom is het belangrijk dat uw mensen voldoende training en coaching krijgen. Wij zijn hierin gespecialiseerd. We leren uw mensen niet alleen alle ins en outs van het winnende EMVI-plan, maar we enthousiasmeren hen ook om het beste uit uw bedrijf én zichzelf te halen.

 

  • Groepstrainingen
  • Persoonlijke training
  • Coaching on the job
Mail met Stephana

Voorzitters
en sprekers

Als u echt geïnspireerd wilt raken, laat ons dan eens voorzitter of spreker zijn op een van uw bijeenkomsten. Als voorzitter creëren wij de gewenste sfeer rondom het thema van uw bijeenkomst. We stellen een gepast programma op en gidsen de aanwezigen daar vloeiend doorheen. Onze sprekers vertellen graag over ons vak en de #tenderlife. De precieze boodschap stemmen we uiteraard af op uw wensen. Uw publiek is ons publiek.

 

  • Aanbod op maat
Mail met Stephana